Financiële beroepen Ede

Medewerker (financiële) administratie (BOL) - Ede

Aanmelden

Binnenkort wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Medewerker Secretariaat & Receptie. Deze opleidingen krijgen de nieuwe naam:
Assistent Business Services.

 

Iets voor jou?

Jij bent nauwkeurig, werkt graag met cijfers en je kunt goed met mensen overweg. Handel & Administratie als sectorkeuze op het vmbo is handig.

De opleiding Medewerker (financiële) administratie

Als administratief medewerker in de wereld van financiën aan de slag? Volg de opleiding medewerker (financiële administratie) op het Dulon College in Ede en bepaal zelf hoe jouw leerproces eruit ziet. Dankzij gepersonaliseerd onderwijs leer jij alle vaardigheden, terwijl je de regie in eigen handen hebt. Zo blijf je jezelf verbazen over je mogelijkheden!

Promovideo | Handel & Commerciële Dienstverlening | mbo opleidingen - Dulon College Ede

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een definitieve keuze te maken voor een opleiding? Volg dan eerst een gemeenschappelijk basisjaar. Hierbij schrijf je je in voor een opleiding op niveau 2, maar maak je deel uit van een team met studenten vanuit meerdere opleidingen. Je kunt dan wisselen van opleiding, zonder vertraging op te lopen. Na zo’n basisjaar weet je zeker welke opleiding het beste bij jou past en kun je de juiste keuze maken.

Vooropleiding gemeenschappelijk basisjaar:

  • Vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (BBL)
  • Mbo-diploma niveau 1

De opleiding medewerker (financiële) administratie maakt deel uit van Team Service & Support. Bekijk de mogelijkheden van dit team!

 

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding medewerker (financiële) administratie in Ede geldt dat er in 2020 - 2021 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar is, namelijk 75*. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en het beroepsbeeld. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren wij een wachtlijst.

*Dit is het totaal aantal opleidingsplaatsen samen voor alle opleidingen binnen Team Service & Support: Medewerker (Financiële) Administratie, Medewerker Secretariaat en Receptie, Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Medewerker Sport en Recreatie, en Medewerker ICT Support.

Jouw carrière als administratief medewerker

Een (financieel) administratief medewerker kan onder andere werken op de financiële afdeling van een bedrijf. Bijna ieder bedrijf heeft wel zo’n afdeling. Je kunt dus op veel verschillende plekken aan de slag, van een mkb-onderneming tot een groot bedrijf. Als administratief medewerker zijn jouw werkzaamheden bijvoorbeeld het:

  • Invoeren van gegevens op de computer
  • Aannemen van de telefoon
  • Afhandelen van de post
  • Ondersteunen van collega’s bij hun administratieve taken
  • Netjes bijhouden van gegevens

Doorleren na je mbo 2-opleiding

Heb je deze mbo-opleiding niveau 2 afgerond en wil je meer leren? Dan kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 3, bijvoorbeeld de opleiding financieel administratief medewerker (mbo 3). Hier leer je nog meer over het beroep administratief medewerker. 

Waarom een administratief medewerker opleiding op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs           ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces            ✓ Hoge slagingspercentages

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@duloncollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.