Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Medewerker ICT Support

Wat jij nodig hebt voor jouw toekomst, leer je hier. Want de toekomst maken we samen.

IETS VOOR JOU ALS JE:

  • Nieuwsgierig bent naar nieuwe computerprogramma’sΒ 
  • Je flexibel opsteltΒ Β 
  • Een klantgerichte en ondernemende houding hebt
  • Een echte teamplayer bent

OVER DE OPLEIDING MEDEWERKER ICT SUPPORT

Natuurlijk leer je tijdens je opleiding alles over verschillende ICT-vaardigheden. Zoals een (defecte) computer demonteren, assembleren en het installeren van hard- en software. Ook ben jij straks in staat om kabels aan te leggen, bijvoorbeeld om computers met elkaar te verbinden. Je gaat vanaf de eerste week meteen stage lopen. Dat doe je twee dagen per week. De andere drie dagen ben je op school bezig met theorie- en praktijklessen.

Je krijgt ook les in andere beroepenvelden, zodat je jouw opleiding afrondt met kennis op verschillende gebieden. Zo ben jij straks breed inzetbaar op de arbeidsmarkt, zowel in het service- als het supportveld. Met jouw bron van kennis en klantvriendelijke houding weet jij vrijwel alle problemen op te lossen.

TEAM SERVICE & SUPPORT

Vind je het lastig om nu meteen een keuze te maken voor een vervolgopleiding? Je kunt de opleiding Medewerker ICT Support binnen een gezamenlijk basisjaar volgen. Je maakt dan binnen de opleiding onderdeel uit van team Service & Support, samen met studenten van andere opleidingen: medewerker facilitaire dienstverlening, assistent business services en medewerker sport & recreatie. Na dit basisjaar weet je beter welke van deze richtingen het beste bij jou past en kun je de knoop doorhakken.

VEREISTE VOOROPLEIDING:

  • Vmbo-diploma beroepsbegeleidende leerweg (BBL)
  • Mbo-diploma niveau 1

Meer over team Service & Support

JOUW CARRIÈRE ALS ICT-SUPPORTMEDEWERKER

Tegenwoordig vind je bijna geen bedrijf meer dat geen ICT-medewerker nodig heeft. Jouw werkterrein is daardoor heel breed. Je gaat aan de slag op een ICT- of automatiseringsafdeling, of juist in een computerwinkel. Jij zorgt er snel en vakkundig voor dat alle informatiekanalen werken, van netwerken en computers tot printers en telefoons. Een onmisbare schakel in de wereld van morgen.

DOORLEREN NA JE ICT-SUPPORTMEDEWERKER MBO 2

Klaar met je niveau 2-opleiding en wil je verder? Stroom dan door naar een mbo 3-opleiding. Bijvoorbeeld de opleiding Allround Medewerker IT systems and devices op Technova College.

WAAROM EEN OPLEIDING MEDEWERKER ICT SUPPORT OP DULON COLLEGE?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info