opleiding office assistent Ede

Office Assistant (Secretaresse) - BOL Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent stressbestendig en kunt meerdere taken aan zonder het overzicht te verliezen. Je werkt nauwkeurig, bent representatief en communicatief sterk in woord en geschrift. Mensen doen graag  een beroep op jou.

DE OPLEIDING OFFICE ASSISTANT

Tijdens de opleiding werk je aan projecten en praktijkopdrachten. Dat gebeurt vaak in groepjes. Je leert plannen en bezoekers ontvangen. Je maakt kennis met diverse werkzaamheden, zoals social media up-to- date houden, correspondentie en telefoneren. De beroepspraktijkvorming neemt een belangrijke plaats in binnen de opleiding. Je werkt in een erkend leerbedrijf, zodat je uitgebreid kennis maakt met alle aspecten van je toekomstige beroep.

JOUW CARRIÈRE

Als Office Assistant kun je aan de slag bij allerlei bedrijven en instellingen. Vooral persoonlijke eigenschappen spelen een belangrijke rol. Zo kan een Office Assistant coördineren, organiseren, communiceren én beschikt zij over goede sociale vaardigheden. Op één dag voer je veel verschillende taken uit en lopen de werkzaamheden soms door elkaar. Je werkt nauwkeurig en je bent flexibel, waardoor je met gemak overschakelt van het regelen van een overleg naar het afhandelen van een telefoontje.

Bijsluiter