Management Support Ede

Office & Management Support Specialist (BBL) - Ede

Aanmelden

Jij wilt straks een baan vol afwisseling. Sterker nog, je wilt liever vandaag al de handen uit de mouwen steken. Volg je de opleiding office & management support specialist op het Dulon College in Ede, dan word je praktijkgericht voorbereid op een veelzijdige officebaan. Praktijkgericht in een combinatie van werken en leren.

Nieuw: dit is een nieuwe naam. Voorheen heette deze opleiding management assistant (directiesecretaresse) (BBL).

Iets voor jou als je:

✓ Anderen wilt ontzorgen                      ✓ Blij wordt van plannen en organiseren

✓ Een representatieve houding hebt        ✓ Goed met stress om kunt gaan

Over de Office & management support specialist opleiding BBL

Als office & management support specialist ben jij de rechterhand van de directie of het management. Tijdens deze BBL-opleiding ga je op een praktijkgerichte manier leren wat dat precies inhoudt. Je krijgt les en oefent op het gebied van planning en organisatie, marketing en communicatie en financiële processen. Zo leer je onder andere:

 • Management- en corporate informatie aanleveren
 • Zakelijke correspondentie verzorgen en conceptteksten redigeren
 • Standaardgegevens verwerken
 • Administratieve taken uitvoeren
 • Financiële zaken afhandelen
 • Kosten berekenen
 • Afspraken en meetings plannen
 • Agenda’s beheren
 • Projecten coördineren
 • Evenementen organiseren
 • Reizen boeken
 • Gasten ontvangen
 • Meedenken en adviseren

Je volgt hiervoor inhoudelijke én algemene vakken, waarbij de algemene vakken ook beroepsgericht zijn. Ook leer je met computersystemen en softwarepakketten werken. En omdat je veel met klanten en bezoekers te maken gaat krijgen in dit beroep, ga je tijdens de opleiding leren hoe je representatief voor de dag moet komen en je communicatief goed kunt uitdrukken. Zo ben jij straks die officetopper die zorgt dat alles soepel verloopt.

Deze opleiding is een BBL-opleiding, wat betekent dat je één keer per week naar school gaat en de rest van de tijd meteen aan de slag gaat bij een erkend leerbedrijf. Let op: het is belangrijk dat je deze werkplek zelf hebt geregeld vóór de startdatum van de opleiding. Liever stage lopen? Volg dan de BOL-opleiding management assistent.

Jouw carrière als BBL Office & management support specialist

Als office management & support specialist moet je stevig in je schoenen staan. Je bent namelijk straks het eerste aanspreekpunt en krijgt met veel informatie te maken. Gelukkig sta jij ook stevig in je schoenen dankzij je opleiding op het Dulon College. Dus kun je op allerlei plekken aan de slag, in verschillende branches en bij de meest uiteenlopende organisaties. Van de rijksoverheid of gemeentes tot commerciële bedrijven. Jouw werk gaat dan ook elke dag weer heel veelzijdig en afwisselend zijn.

Doorleren na de BBL-opleiding Office & management support specialist

Wil je je nog verder ontwikkelen, kies dan voor een vervolgopleiding op het hbo. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar een hbo-opleiding officemanagement of directiesecretaresse.

Waarom Office & management support specialist BBL op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden BBL-opleiding Office & management support specialist

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Office- en managementsupport BBL

 

De Wereld Van Jamie