Management Support Ede

Office & Management Support Specialist (BBL) - EDE

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent flexibel, nauwkeurig en sociaal. Je kunt snel schakelen en bent communicatief sterk. Je vindt het leuk om te plannen en organiseren.

DE OPLEIDING Office & Management Support Specialist

Tijdens je opleiding verdiep jij je onder andere in vakken als informatiemanagement, het plannen en organiseren van vergaderingen en (buitenlandse) reizen, marketing en communicatie, pr en financiële administratieve taken. Daarnaast volg je de algemene vakken Nederlands, Rekenen, Engels en Loopbaan & Burgerschap, waarvan Nederlands en Engels ook een beroepsgericht gedeelte bevat. 
 
Tijdens de opleiding kun je keuzedelen volgen, zodat je meer kunt leren over jouw vakgebied. Dit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en zorgt ervoor dat je makkelijker kunt doorstromen naar een vervolgopleiding. 

JOUW CARRIÈRE

Als Office & Management Support Specialist ondersteun jij het management en ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s en zakenrelaties. Je plant en verzorgt meetings, voert administratieve taken uit, beheert de agenda, boekt reizen en organiseert vergaderingen. Van het maken van een afspraak tot het ontvangen van gasten of het plannen van een conference call. Een ding is zeker: dit werk is nooit saai! 

Directie en management kunnen op jou rekenen

De Wereld Van Jamie