Opleidingen

Office & Management Support Specialist (BOL) - Ede

Aanmelden

Zit jij niet graag stil en wil je elke dag weer iets nieuws te doen hebben? Houd je ervan andere mensen verder te helpen? Volg dan de opleiding office & management support specialist (voorheen management assistant) op het Dulon College in Ede. Wij helpen jou stevig in je schoenen staan, zodat jij flexibel bent en altijd 'in control' blijft.

Nieuw: dit is een nieuwe naam. Voorheen heette deze opleiding management assistant (directiesecretaresse).

Iets voor jou als je:

✓ Een ander graag werk uit handen neemt          ✓ Goed kunt plannen

✓ Representatief en stressbestendig bent           ✓ Van organiseren houdt

Over de office & management support specialist opleiding

Tijdens deze mbo-opleiding office & management support specialist word jij opgeleid tot de rechterhand van de directie of het management. Daarvoor leer je (van alles) over planning en organisatie, marketing en communicatie en financiële processen. Bijvoorbeeld:

 • Administratieve taken uitvoeren
 • Projecten coördineren en agenda’s beheren
 • Meetings (in)plannen en verzorgen
 • Evenementen organiseren en reizen boeken
 • Zakelijke correspondentie verzorgen
 • Management- en corporate informatie aanleveren en verwerken
 • Standaardgegevens verwerken
 • Financiële zaken afhandelen
 • Kosten berekenen
 • Omgaan met klanten en bezoekers
 • Meedenken en advies geven
 • Werken met computersystemen en softwarepakketten

Je hebt veel contact met collega’s, leidinggevenden, klanten en bezoekers. Daarom leer je hoe je representatief voor de dag moet komen en hoe je goed kunt communiceren. Voor al deze kennis en vaardigheden volg je inhoudelijke en algemene vakken, waarbij de algemene vakken ook beroepsgericht zijn. Je volgt theorie- en praktijkles, maakt praktijkopdrachten en loopt een aantal keer stage. Zo heb jij het beroep goed onder de knie tegen de tijd dat je slaagt. Liever werken en leren combineren? Volg dan de BBL-opleiding office & management support specialist.

Jouw carrière als Office & management support specialist 

Jij bent straks het eerste aanspreekpunt voor collega’s en zakenrelaties. Ook ondersteun jij het management op allerlei manieren. Je vindt deze functie op allerlei plekken, in verschillende branches en bij de meest uiteenlopende organisaties. Van de rijksoverheid of gemeentes tot commerciële bedrijven. Ook jouw werk gaat heel veelzijdig en afwisselend zijn. Je bent elke dag druk bezig. Maar goed dat jij stevig in je schoenen staat dankzij je mbo-opleiding op het Dulon College!

Doorleren na deze opleiding

Heb je na je opleiding office & management support specialist op het mbo de smaak te pakken? Dan kun je doorstromen, bijvoorbeeld naar de opleiding officemanagement of directiesecretaresse op het hbo.

Waarom mbo Office & management support specialist op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden 

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.