Opleiding ondernemer retail Ede

Ondernemer Retail (BBL) - Ede

Aanmelden

Ben jij als ondernemer retail je eigen toekomst de baas? Met de opleiding ondernemer retail BBL ga je voor een toekomst voor jezelf. Jij begint je eigen retailzaak. Daar hoort verantwoordelijkheid, het benutten van kansen en het doorstaan van tegenslag bij. Maar, na deze opleiding ben jij er klaar voor!

De ondernemer retail bbl is iets voor jou als je:

✓ Verantwoordelijkheid durft te nemen ✓ Een ondernemende houding hebt

✓ Over doorzettingsvermogen beschikt  ✓ Een neus hebt voor commerciële kansen

De ondernemer retail mbo 4 opleiding

Het is niet niets, het runnen van een eigen retailzaak. Daarom stomen we je daar tijdens deze ondernemer retail BBL opleiding helemaal klaar voor. We beginnen bij de basis, het schrijven van een goed ondernemingsplan. Maar, dat is pas de start. We leren je ook beleid te maken op het gebied van commercie, financiën, organisatie, personeel en logistiek. 

Tijdens de opleiding ondernemer retail bbl leren we je ook over de winkelwetgeving en de rol van internet binnen de detailhandel. Ook is er volop aandacht voor het voeren van een inkoopbeleid, het omgaan met personeel en het bijhouden van je administratie. Als ondernemer moet je overal het nodige van weten. 

Je gaat tijdens deze mbo ondernemer retail opleiding ook al veel praktijkopdrachten uitvoeren. Zo leer je het ondernemerschap écht goed kennen. 

Jouw carrière na deze opleiding

Als je je papiertje op zak hebt kun je beginnen aan het realiseren van je grote droom: leiding geven aan een kleine, zelfstandige onderneming. Misschien wel met een aantal medewerkers. Op welk gebied je je onderneming wilt starten, is geheel aan jou. Denk aan een een kledingboetiek, een cadeauwinkel of een elektronicazaak. Dankzij de nette verzorging van de winkel, de assortimentskeuze, het persoonlijk contact met de klant en een goede serviceverlening zorg jij voor klantenbinding en het behalen van goede omzetresultaten. 

Je voert de werkzaamheden op de werkvloer zelf uit en kan daarbij worden ondersteund door medewerkers. Je begeleidt, stimuleert en motiveert hen om het werk goed te doen. Als ondernemer retail zorg je bovendien voor een goed netwerk om de positie op de markt te versterken.

Doorleren na deze opleiding

Na het behalen van dit diploma kun je doorstuderen aan het hbo.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Zeker als ondernemer retail met een eigen zaak. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Ondernemerschap TOT

Handel

Handel Ede

Handel

Nieuwsgierig wat de richting Handel inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder