Retail Ede

Ondernemer Retail (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een ondernemende houding en een neus voor commerciële kansen. Bovendien bezit je doorzettingsvermogen en heb je een goed gevoel voor ondernemerschap.

De opleiding Ondernemer Retail

Jij wordt opgeleid voor een baan met veel verantwoordelijkheid; het runnen van een eigen zaak. Je leert een goed ondernemingsplan schrijven en een beleid maken op het gebied van commercie, financiën, organisatie, personeel en logistiek. Je komt meer te weten over winkelwetgeving en over de rol die internet heeft binnen de detailhandel. Daarnaast is er volop aandacht voor het bijhouden van de administratie, omgaan met personeel en het voeren van een inkoopbeleid. Al tijdens de opleiding voer je veel praktijkopdrachten uit, zodat je de diverse kanten van het ondernemerschap leert kennen.

Jouw carrière

Als ondernemer retail geef jij leiding aan een kleine zelfstandige onderneming. Dit kan op bijna elk terrein; van kledingboetiek en cadeauwinkel tot elektronicazaak. Dankzij de nette verzorging van de winkel, de assortimentskeuze, het persoonlijk contact met de klant en een goede service verlening zorg jij voor klantenbinding en het behalen van goede omzetresultaten. Je voert de werkzaamheden op de werkvloer zelf uit en kan daarbij worden ondersteund door medewerkers. Je begeleidt, stimuleert en motiveert hen om het werk goed te doen. Als ondernemer retail zorg je bovendien voor een goed netwerk om de positie op de markt te versterken.

Bijsluiter