Pedagogisch medewerker kinderopvang BBL Ede

Pedagogisch medewerker kinderopvang (BBL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij werkt graag met kinderen van 0 tot 12. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ouders kunnen op jou vertrouwen. Je kunt je goed inleven in kinderen, je bent zorgzaam, een echte teamplayer en stelt je flexibel op.

Dulon College Welzijn

DE OPLEIDING PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG

Je leert alle vaardigheden die nodig zijn voor het ondersteunen en begeleiden van kinderen. Bij jonge kinderen is het belangrijk dat je goede opvang en verzorging biedt. Je leert hoe je met kinderen moet omgaan, hoe je activiteiten voor hen organiseert en hoe je zorgt dat ze een veilige omgeving hebben. Je werkt daarnaast aan je communicatieve vaardigheden en maakt kennis met alle voorschriften waar een pedagogisch werker zich aan moet houden en leert hiernaar te handelen. Binnen deze opleiding doe je veel ervaring op in de praktijk.

JOUW CARRIÈRE

Je kunt aan de slag in de kinderopvang, zoals een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Als pedagogisch werker, werk je met jonge kinderen van 0 tot 12 jaar. Je volgt ze in hun ontwikkeling, hebt nauw contact met ouders en stemt de opvoeding en verzorging met hen af, je verzorgt de kinderen en stimuleert ze tot zelfredzaamheid. Daarnaast stimuleer je de kinderen op allerlei gebieden in hun ontwikkeling door middel van het aanbieden van verschillende activiteiten.

Extra informatie

  • Een enthousiast docententeam met hart en echte aandacht voor de student;
  • Veel recente praktijkervaring in het team.

Doorleren?

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de niveau 4-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Jij leert hoe je kinderen en jongeren kunt ondersteunen en begeleiden

Welzijn

Welzijn Ede

Welzijn

Nieuwsgierig wat Welzijn inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder