Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Retailmanager

Onderweg naar jouw toekomst als retailmanager leer je alles over verkooptechnieken, communicatie en het omgaan met klanten. Je bent je toekomst de baas met mbo-opleiding manager retail niveau 4 bij Dulon College in Ede.

Retailmanager

Iets voor jou als je:

  • Klantgericht bent
  • Ondernemend bent
  • Sociaal vaardig bent
  • Graag een eigen filiaal of afdeling wilt leiden

DE mbo-opleiding MANAGER RETAIL

Op deze opleiding word je opgeleid tot een commerciΓ«le professional, die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden. Jij leert meer over verkooptechnieken, communicatie en service verlenen en de juiste omgang met klanten. Ook word je getraind in leidinggeven aan medewerkers en hoe je goed contact onderhoudt met leveranciers en het hoofdkantoor. 

Ook onderdeel van de manager retail opleiding is het inzichtelijk maken van commerciΓ«le resultaten en de juiste balans vinden tussen klantvriendelijkheid en ondernemingsbelang, bij het uitvoeren van de verkoopwerkzaamheden.

JOUW CARRIÈRE NA DEZE OPLEIDING

Met je papieren op zak kun jij aan de slag als filiaalmanager van een winkelketen, maar ook als afdelingsmanager bij een groot warenhuis. Een functie met veel verantwoordelijkheid. Jij begeleidt en coΓΆrdineert alle werkzaamheden binnen de afdeling, het filiaal of de vestiging. Ook bewaak je als manager retail het imago en zorg je voor promotie. Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van een bepaalde omzet (een target) en neemt allerlei beslissingen op het gebied van commercie, financiΓ«n en personeel om deze te behalen. Je zorgt voor alle geld- en goederenstromen van β€˜jouw’ vestiging. Je coΓΆrdineert taken als ontvangst en opslag van goederen, afhandeling van de verkooptransactie en de verzorging van de verkoopruimte. Jij bent pas tevreden als klanten met een goed gevoel de deur uitgaan.

DOORLEREN NA DEZE mbo-OPLEIDING

Na het behalen van dit diploma kun je doorstuderen aan het hbo.

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE OPLEIDING BIJ DULON COLLEGE?

Op Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat. 

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info

Verschil BOL- en BBL-opleiding

Wat houdt een BOL-opleiding in? En wat betekent een BBL-opleiding?

Lees hier de verschillen.