Retail Ede

Retailmanager (BBL) - Ede

Aanmelden

Jij bent die commercieel vaardige professional die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden. Tijdens de bbl opleiding retailmanager leer jij alles over verkooptechnieken, communicatie en de juiste omgang met je klanten. Met deze opleiding ben je je toekomst de baas!

De opleiding retailmanager is iets voor jou als je:

✓ Klantgericht bent ✓ Ondernemend bent

✓ Sociaal vaardig bent  ✓ Graag een eigen filiaal of afdeling wilt leiden

De bbl opleiding retailmanager

Tijdens deze opleiding stomen we je klaar om je eigen filiaal of afdeling te gaan leiden. We maken een commercieel ijzersterke professional van je. Je leert alles over omgaan met klanten, service bieden, communicatie en de beste verkooptechnieken. Daarnaast trainen we je om goed leiding te kunnen geven aan medewerkers. 

Ook een belangrijk onderdeel van de bbl opleiding retailmanager retail is het contacten onderhouden met leveranciers en het hoofdkantoor. Daarnaast moet je commerciële resultaten inzichtelijk kunnen maken en beheers je de balans tussen ondernemingsbelang en klantvriendelijkheid. 

Jouw carrière na deze opleiding

Heb je je diploma van de bbl opleiding retailmanager eenmaal binnen, dan kun jij bijvoorbeeld aan de slag als afdelingsmanager van een groot warenhuis. Een andere mogelijkheid is dat je filiaalmanager van een winkelketen wordt. En daar komt veel verantwoordelijkheid bij kijken! Je bewaakt het imago, zorgt voor promotie, maar begeleidt en coördineert ook alle werkzaamheden op je afdeling of in je filiaal. 

Een beetje stress kun je hebben, want vaak ben je verantwoordelijk voor het behalen van een target of een omzetdoelstelling. Je neemt aan de lopende band besluiten over commercie, financien en personeel. 

Je zorgt voor alle geld- en goederenstromen van je vestiging. Ook zorg je voor afhandeling van de verkooptransactie, verzorg je de verkoopruimte en regel je ontvangst en opslag van goederen. Als alle klanten met een goed gevoel de deur uitgaan, ga jij ook tevreden naar huis!

Doorleren na deze opleiding

Na het behalen van dit diploma kun je doorstuderen aan het hbo.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Handel

Handel Ede

Handel

Nieuwsgierig wat de richting Handel inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder