Retail Ede

Retailmanager (BOL) - Ede

Aanmelden

Ben jij die commerciële topper die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden? Onderweg naar jouw toekomst als retailmanager leer je alles over verkooptechnieken, communicatie en het omgaan met klanten. Je bent je toekomst de baas met opleiding manager retail niveau 4! 

De retail management opleiding is iets voor jou als je:

✓ Klantgericht bent ✓ Ondernemend bent

✓ Sociaal vaardig bent  ✓ Graag een eigen filiaal of afdeling wilt leiden

De manager retail opleiding

Op deze opleiding word je opgeleid tot een commerciële professional, die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden. Jij leert meer over verkooptechnieken, communicatie en service verlenen en de juiste omgang met klanten. Ook word je getraind in leidinggeven aan medewerkers en hoe je goed contact onderhoudt met leveranciers en het hoofdkantoor. 

Ook onderdeel van de manager retail opleiding is het inzichtelijk maken van commerciële resultaten en de juiste balans vinden tussen klantvriendelijkheid en ondernemingsbelang, bij het uitvoeren van de verkoopwerkzaamheden.

Jouw carrière na deze opleiding

Met je papieren op zak kun jij aan de slag als filiaalmanager van een winkelketen, maar ook als afdelingsmanager bij een groot warenhuis. Een functie met veel verantwoordelijkheid. Jij begeleidt en coördineert alle werkzaamheden binnen de afdeling, het filiaal of de vestiging. Ook bewaak je als manager retail het imago en zorg je voor promotie. Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van een bepaalde omzet (een target) en neemt allerlei beslissingen op het gebied van commercie, financiën en personeel om deze te behalen. Je zorgt voor alle geld- en goederenstromen van ‘jouw’ vestiging. Je coördineert taken als ontvangst en opslag van goederen, afhandeling van de verkooptransactie en de verzorging van de verkoopruimte. Jij bent pas tevreden als klanten met een goed gevoel de deur uitgaan.

Doorleren na deze opleiding

Na het behalen van dit diploma kun je doorstuderen aan het hbo.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Op het Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat. 

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Studie in Cijfers Manager retail BOL-4

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Manager retail BOL

Handel

Handel Ede

Handel

Nieuwsgierig wat de richting Handel inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder