Verkoper Ede

Retailmedewerker (BBL) - Ede

Aanmelden

*Voorheen opleiding Verkoper*

Leg jij makkelijk contact met klanten, collega’s en leidinggevenden? Is verkopen je tweede natuur? Houd je daarnaast de winkel graag op orde en handel je inkomende goederen af? Dan is deze bbl verkoper opleiding iets voor jou!

De opleiding bbl verkoper is iets voor jou als je:

✓ Houdt van verkopen ✓ Graag in een warenhuis, winkel of groothandel werkt

✓ Makkelijk van werkzaamheden wisselt ✓ Makkelijk contacten legt 

De opleiding retailmedewerker bbl  

Tijdens de opleiding retailmedewerker, draait alles om verkopen. Goed contact maken is daarbij erg belangrijk. Zo leer je hoe je goed contact krijgt met de klant, collega’s en jouw leidinggevende. En verkopen leer je vooral in de praktijk, dus oefen je in praktijklessen hoe je verkoopgesprekken voert en de juiste service verleent aan de klant. Je komt meer te weten over het ontvangen en opslaan van goederen en hoe je deze artikelen aantrekkelijk presenteert in een winkel. Jij weet straks precies hoe je je klanten kunt beïnvloeden! 

Jouw carrière na deze opleiding 

Met het retailmedewerker bbl diploma kun je aan het werk in een winkel, een groot warenhuis of in een speciaalzaak. Daar heb jij te maken met alle taken van het verkoopvak. Natuurlijk is dat het contact en het verkoopgesprek met de klant, maar ook het betaalmoment bij de kassa hoort er bij. Om een goede indruk bij de klant achter te laten, zorg je dat de winkel op orde is en dat de producten netjes in de schappen staan. Je houdt je ook bezig met het ontvangen en opslaan van goederen en het bijvullen van de winkel. Je wordt aangestuurd door de manager of ondernemer van de winkel en werkt in teamverband.

Doorleren na deze opleiding

Wil je na deze opleiding verder groeien binnen dit vak? Dan is de (vervolg)opleiding retailspecialist (voorheen verkoopspecialist (niveau 3)) iets voor jou.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Dan sta je ook als retailmedewerker het meest in je kracht. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Fact & Figures

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Studie in Cijfers Verkoop BBL-2

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Verkoop BBL

Handel

Handel Ede

Handel

Nieuwsgierig wat de richting Handel inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder