Verkoper Ede

Retailspecialist (BBL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij vindt het leuk om producten te verkopen in een winkel, warenhuis of groothandel. Je bent sociaal, kunt meerdere taken tegelijk aan, je bewaakt het overzicht en kunt snel schakelen in diverse situaties

DE OPLEIDING Retailspecialist

Je maakt uitgebreid kennis met de diverse kanten van dit beroep; je leert hoe je het ideale verkoopgesprek voert, de omzet in de gaten houdt, artikelen aantrekkelijk presenteert en hoe de goederenstromen lopen. Ook kom jij alles te weten van verkooptransacties, managementvaardigheden, de branche, marketing en bedrijfseconomie. Al tijdens de opleiding doe je veel praktijkervaring op, voer je verschillende opdrachten uit en leer je coördineren.

JOUW CARRIÈRE

Jij werkt in een winkel, speciaalzaak, een groot warenhuis of groothandel binnen uiteenlopende winkelformules. Als verkoopspecialist weet jij hoe het verkoopproces moet worden georganiseerd: van goederenontvangst en -opslag tot winkelinrichting en het beheren van de kassa. Jij weet hoe je de klant met een goed assortiment, een fraaie presentatie en aantrekkelijke promotie kunt beïnvloeden om een product te kopen. Met jouw professionele en commerciële instelling ben je gericht op het verlenen van service en diensten aan de klant. Jij hebt specialistische kennis van het assortiment, zodat jij klantvragen kunt beantwoorden over bijvoorbeeld gebruiksmogelijkheden en - voorschriften van de artikelen. Jij motiveert collega’s en begeleidt hen op het gebied van vakkennis en -vaardigheden.

Doorleren?

Je hebt in Ede en Velp de mogelijkheid om na deze opleiding in 1 jaar de opleiding Manager Retail te volgen.

Handel

Handel Ede

Handel

Nieuwsgierig wat de richting Handel inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder