Zelfstandig medewerker travel & hospitality BOL Ede

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (BOL) - Ede

Aanmelden

Jij bent super enthousiast over mensen, culturen, landen en bezienswaardigheden. Dan kies je natuurlijk een toerisme-opleiding! Kies je de opleiding zelfstandig medewerker travel & hospitality op het Dulon College in Ede, dan ga je ontdekkingstocht in de toeristische sector. Zo ontdek jij hier jouw grenzeloze talenten en mogelijkheden!

Iets voor jou als je:

✓ Communicatief sterk bent          ✓ Een servicegerichte en commerciële instelling hebt

✓ Graag advies geeft                 ✓ Niets liever doet dan reizen

Over deze opleiding zelfstandig medewerker travel & hospitality

Je krijgt op deze opleiding allerlei vakken die jou helpen voorbereiden op het werk in de toeristische branche. Zo ga je alles leren over:

  • Toeristische topografie
  • Hotelmanagement
  • Hotelreserveringen
  • Reis- en annuleringsverzekeringen
  • Arrangementen opstellen incl. prijsberekeningen
  • Balie-, verkoop- en klachtengesprekken voeren in het Nederlands, Engels en een tweede vreemde taal (Spaans, Duits of Frans)

Dat doe je niet alleen tijdens theorielessen. De opleiding is heel praktijkgericht. Je gaat dus ook veel werken in projecten en simulaties, presentaties houden over hotels en bezienswaardigheden in allerlei toeristische plaatsen en stage lopen bij erkende leerbedrijven in de branche. Misschien zelfs wel in het buitenland! Zo heb jij straks precies de juiste kennis, vaardigheden én beroepshouding op zak.

Jouw carrière als zelfstandig medewerker travel & hospitality

Jouw toekomstige baan vind je op de afdeling reserveringen, bij een receptie of klantenservice, of als reisleid(st)er. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag bij een (internationaal) hotel, VVV-kantoor, reisbureau of touroperator. Je maakt boekingen en reserveringen en draagt zorg voor productpresentatie. Als specialist in het geven van toeristische informatie, adviseer en begeleid je gasten. Jij weet precies hoe je een aantrekkelijk commercieel aanbod op moet stellen en gasten aan je moet binden.

Doorleren na je hospitality-opleiding mbo 2

Wil je ook leidinggeven en/of je gewoon nog meer ontwikkelen? Kies dan voor de mbo 4-opleiding leidinggevende travel & hospitality. Hierna kun je ook doorstromen naar het hbo.

Waarom de mbo-opleiding zelfstandig medewerker travel & hospitality op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de opleiding zelfstandig medewerker travel & hospitality

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Travel, leisure & hospitality BOL

Fact & Figures

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.