Over ons

Over ons

Op het Dulon College ben jij aan zet. Het draait om jouw talenten, toekomstplannen en leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jij zelf. Dus helpen wij jou om zelfstandig te leren, op je eigen niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en de persoonlijke aandacht van betrokken docenten. Gepersonaliseerd leren noemen we dat.

Verbazingwekkend jezelf

Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier. Wij dagen je uit om jezelf te blijven verbazen en dit vast te houden als je straks aan het werk bent. Dan blijf je groeien als mens en professional, ook als de wereld om je heen verandert. Wie en wat je ook wilt worden, op het Dulon College staan uitdaging, ontwikkeling en de prakti jk centraal. Maar bovenal willen we de school zijn waar jij je thuis voelt, zodat je nu en in de toekomst verbazingwekkend jezelf kunt zijn. 

Gezonde school

We vinden de gezondheid van onze studenten belangrijk. Met het speciale sport- en leefstijlprogramma Sport4You doe je in het eerste jaar een fit- en leefstijltest en volg je een sportprogramma. We hebben ‘gezonde schoolpleinen’ én aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Ook op het gebied van voeding dragen wij bij aan de gezondheid van de student door te zorgen dat het aanbod in de kantine en automaten aansluit bij de doelstellingen van de Gezonde School. We vertellen je hier meer over op de informatiepagina Gezonde School.

COG vindt de gezondheid van haar medewerkers, studenten en leerlingen enorm belangrijk. “Daarom willen we zorgen dat medewerkers, studenten en leerlingen zo gezond mogelijk zijn én blijven”, zegt Pauline Satter, lid college van bestuur COG. Een rookvrije werkplek is daarvoor van essentieel belang.

Rijk Hofman bezoekt het Dulon College