Over ons

Over ons

Een mbo-school waar iedereen meewerkt aan jouw toekomst. Uitdaging, ontwikkeling, praktijk? We doen er alles aan om jou op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibel inzetbare professional.

Dulon kleurt je toekomst

Gezonde school

We vinden de gezondheid van onze studenten belangrijk. Met het speciale sport- en leefstijlprogramma Sport4You doe je in het eerste jaar een fit- en leefstijltest en volg je een sportprogramma. We hebben ‘gezonde schoolpleinen’ én aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Ook op het gebied van voeding dragen wij bij aan de gezondheid van de student door te zorgen dat het aanbod in de kantine en automaten aansluit bij de doelstellingen van de Gezonde School. We vertellen je hier meer over op de informatiepagina Gezonde School.

COG vindt de gezondheid van haar medewerkers, studenten en leerlingen enorm belangrijk. “Daarom willen we zorgen dat medewerkers, studenten en leerlingen zo gezond mogelijk zijn én blijven”, zegt Pauline Satter, lid college van bestuur COG. Een rookvrije werkplek is daarvoor van essentieel belang.

Rijk Hofman bezoekt het Dulon College