Tijdelijke huisvesting

Tijdens het bouwproject bij het Dulon College gaat het onderwijs natuurlijk gewoon door. Dat onderwijs wordt gegeven in een schoolgebouw dat tijdelijk wordt neergezet.

Op het terrein van het Dulon College wordt vlak naast het huidige gebouw een tijdelijk schoolgebouw neergezet. Dit gebouw bestaat uit tijdelijke units die vanaf de meivakantie van 2022 zijn geplaats. Samen vormen deze units een volledig schoolgebouw met sanitaire voorzieningen, lokalen en gemeenschappelijke ruimtes. Sommige domeinen krijgen ook nog gedeeltelijk of volledig les in de overige schoolgebouwen van het Dulon College zoals de Van Der Knaaphal en Zandlaan 29a. 

Het tijdelijke schoolgebouw bestaat uit nieuwe units die speciaal voor het Dulon College geproduceerd zijn. Op dit moment wordt nog gebouwd aan het tijdelijke onderwijsgebouw. In onderstaande afbeelding is te zien hoe het tijdelijke schoolgebouw er uit gaat zien.

 

Impressies

In de afbeeldingen hieronder zie je een impressie van een tijdelijk schoolgebouw. Dit is niet hoe het tijdelijke schoolgebouw van Dulon College er exact uit gaat zien, maar geeft wel een impressie van wat je kunt verwachten.