Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

leereenheden

Versneld in- en doorstromen in zorg en welzijn is mogelijk via leereenheden. Via een leereenheid kun je flexibel leren op maat en een landelijk erkend mbo-certificaat behalen. Om deel te nemen moet je minimaal 16 uur werkzaam zijn bij een erkend leerbedrijf.  

De arbeidsmarkt in zorg en welzijn heeft behoefte aan versnelde instroom en doorstroom van zorgmedewerkers. Daarom sluiten onze opleidingen beter aan bij de wensen en leerbehoeften van nieuwe instromers en huidige medewerkers. 

ONZE LEEREENHEDEN

Klik hier voor het totale aanbod leereenheden van Dulon College.

LANDELIJK ERKEND

Via leereenheden zorgen we voor maatwerk, flexibiliteit en landelijke erkenning van het beroepsonderwijs voor volwassenen. Een aantal leereenheden hebben al een mbo-certificaat, waardoor deze leereenheden landelijk erkend zijn. Zo kunnen volwassenen die een leereenheid volgen, direct aan de slag in het werkgebied waarvoor ze zijn opgeleid. Snel, praktisch en doelgericht!  

Werkgevers weten bovendien wat ze in huis halen, wanneer ze iemand met een mbo-certificaat aannemen. Ben je al werkzaam in de sector zorg en welzijn, dan kun je via deze flexibele leereenheden jezelf naar behoefte verder scholen, in je eigen tempo.  

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN