Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Veiligheid

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriΓ«nteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Jij gaat voor een veilige wereld, waarin respect voor elkaar centraal staat. Als beveiliger zorg je voor veiligheid op kantoren, havens, vliegvelden, bedrijventerreinen, scholen, musea of overheidsgebouwen. En wat dacht je van het beveiligen van grote evenementen en festivals?

Bekijk deΒ opleidingen van Veiligheid

BEZOEK ONZE SCHOOL ONLINE!

Nieuwsgierig hoe Dulon College er van binnen uitziet? Neem alvast een kijkje via dit filmpje of klik hier voor een digitale rondleiding. We hebben onze deuren online voor jou geopend, zodat jij onze school vanuit jouw luie stoel thuis kan bekijken en alles te weten kan komen over onze opleidingen! Wil je hierna nog meer informatie over onze school? Bekijk dan ons YouTube-kanaal voor meer video’s.

AANMELDEN

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

LASTIG OM TE KIEZEN?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

HEB JE EEN VRAAG?Β 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@duloncollege.nlΒ 

Ilona Udink
Student Beveiliging
TIJDENS MIJN OPLEIDING BEVEILIGING KREEG IK DE KANS OM 20 WEKEN STAGE TE LOPEN BIJ DE GEVANGENIS IN NIEUWEGEIN. DIE KANS LIET IK NIET VOORBIJGAAN.

STAGELOPEN IN DE GEVANGENIS MET ALS EINDDOEL EEN BAAN BIJ DE POLITIE

Ilona: β€œIk krijg vaak de vraag hoe het als meisje is om te werken in de Beveiliging. Dat frustreert mij wel eens, want juΓ­st als vrouw kun je goed werken in dit soort beroepen en ben je een aanwinst. Vrouwen treden heel anders op; die zijn vaak vriendelijker en rustiger en hebben een andere visie met positieve blik. Gelukkig, zie je steeds meer vrouwen in het vak, dus er verandert wel iets.” Zelf loopt Ilona stage in de gevangenis. "Natuurlijk was het de eerste tijd heel spannend.Β Ik ben 18 jaar, het jongste meisje dat daar rondliep tussen 420 gedetineerden. Ik kreeg in het begin vervelende opmerkingen van de gevangenen en moest daar mee om leren gaan. In de tweede week heb ik de knop omgezet, mijn houding aangepast en respect afgedwongen door aan te geven dat ik daar ben voor mijn werk.” Lees het hele verhaal van Ilona, student Beveiliging.Β Β Β  Β