Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

medewerker facilitaire dienstverlening

Ga op ontdekkingstocht met de opleiding medewerker facilitaire dienstverlening op Dulon College in Ede en je zult je geen (werk)dag vervelen.

Medewerker facilitair dienstverlening

IETS VOOR JOU ALS JE:

  • Nauwkeurig te werk gaat
  • Het leuk vindt met mensen om te gaan
  • Afwisseling in je baan zoekt
  • Een dienstverlenende instelling hebt

OVER DE mbo-OPLEIDING MEDEWERKER FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Facilitaire dienstverlening is een heel breed werkveld. Tijdens de opleiding medewerker facilitaire dienstverlening leer jij alle kanten hiervan kennen. Denk aan catering, vergaderservice, onderhoud van gebouwen, werkzaamheden in de postkamer, archiveren en kassabeheer. Ook zaken als logistiek en risicopreventie komen aan bod. Zo word jij volledig opgeleid tot dienstverlenende topmedewerker. Met dit diploma op zak weet jij precies hoe je allerlei dienstverlenende werkzaamheden en taken uitvoert binnen een organisatie of bedrijf. En omdat je veel in de praktijk gaat leren, ben je straks helemaal voorbereid voor de arbeidsmarkt.

TEAM SERVICE & SUPPORT

Vind je het lastig om nu meteen een keuze te maken voor een vervolgopleiding? Je volgt deze opleiding facilitaire dienstverlening binnen een gezamenlijk basisjaar. Je maakt binnen de opleiding onderdeel uit van Team Service & Support, samen met studenten van andere opleidingen: medewerker sport & recreatie, assistent business services en medewerker ICT support. Na dit basisjaar weet je beter welke van deze richtingen het beste bij jou past en kun je de knoop doorhakken.

Vereiste vooropleiding:

  • Vmbo-diploma beroepsbegeleidende leerweg (BBL)
  • Mbo-diploma niveau 1

Meer over Team Service & Support

JOUW CARRIÈRE ALS FACILITAIR MEDEWERKER

Met jouw dienstverlenende en gastvrije houding én jouw oog voor het gebouw en de omgeving, speel je als medewerker facilitaire dienstverlening een belangrijke rol bij een bedrijf of organisatie. Dankzij je veelzijdige opleiding kun je op veel plekken aan de slag. Bijvoorbeeld bij een recreatie- of pretpark, hotel, sportcomplex, vergadercentrum, bungalowpark, verpleeghuis, school of ziekenhuis.

Jouw werk is heel afwisselend. Je helpt bijvoorbeeld bij cateringwerkzaamheden (zoals maaltijdbereiding en het aanvullen van automaten en buffetten) en met het bedienen van de gasten. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de keuken netjes is en blijft. Gaat er een lamp kapot? Dan vervang jij ‘m even. Je neemt de telefoon op en assisteert bij een evenement. Kortom: je wordt een echte duizendpoot voor wie geen werkdag hetzelfde is.

DOORLEREN NA DE mbo-OPLEIDING MEDEWERKER FACILITAIRE DIENSTVERLENING NIVEAU 2

Wil je meer na je mbo medewerker facilitaire dienstverlening niveau 2? Stroom dan door naar niveau 3. Op Dulon College vind je verschillende mbo 3-opleidingen. Je docenten en studieloopbaanbegeleider kijken graag samen met jou waar jouw talenten en mogelijkheden liggen en welke richting jij straks op kunt.

WAAROM DE MBO-OPLEIDING MEDEWERKER FACILITAIRE DIENSTVERLENING OP DULON COLLEGE?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info